Hans Hulshof biedt koning bonbon aan

EIBERGEN – “Ik ben benieuwd of de bonbon het zelfde smaakt als de echte zoen van Maxima”, lacht chocolatier Hans Hulshof. De chocolatier uit Eibergen gaat op 2 april de bonbon ‘De kus van Maxima’ aanbieden aan de koning. Hulshof zal de bonbon tijdens de opening van centrum voor innovatie The Gallery op het Kennispark Twente in Enschede aan de koning laten zien. ”Ik hoop dat hij hem ook gaat proeven.” Hulshof heeft deze eer te danken aan de netwerkclub BNI. De ondernemer uit Eibergen heeft nog een nieuwtje. Hij gaat zijn productie per 1 april (geen grap) verplaatsen naar Haaksbergen. Hans heeft een ruimte gehuurd aan de Spoorstraat 38. “Daar ga ik mijn bonbons maken en workshops organiseren. Waarom de verhuizing? Ik wil werk en privé vanaf nu graag gescheiden houden. De winkel in Eibergen blijft gewoon bestaan.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven