Hookers maakt de laatste prins bekend

EIBERGEN – In de residentie van carnavalsvereniging de Hookers, café Tijink – de Beuk, werden zondagavond de hoogheden voor het jaar 2014 bekend gemaakt. In een vol Hookershoes werden om 11 minuten over 22.00 uur prins Frank Wonnink en adjudant Dennis Rijpma met hun prinsessen Jolande en Sandra gepresenteerd. Zij regeren dit carnavalsseizoen bij cv de Hookers met de leus: Met prins Heineken en adjudant Grolsch wordt dit carnaval echt iets doll’s!

Wilt u de nieuwe hoogheden feliciteren kom dan maandag 3 maart vanaf 11.00 uur naar het Hookershoes, Beltrumseweg 7 te Eibergen. Deze dag staat het gezellige tafelen weer op het programma. Er is daarbij medewerking van buutredenaar Karel van de Kate, de Alpenzusjes, de Playbackshow en Chiel te Henneppe oftewel weer een gezellig programma.

Daar zal natuurlijk ook de polonaise bij de buren weer niet ontbreken en als vanzelfsprekend de muzikale klanken van Hans Roerdink.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Hookers maakt de laatste prins bekend”

  1. Henk & Sandra

    Met z’n prachtig prinsenpaar krijgen wij weer een geweldig Hookers jaar !!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven