Jan Willem Wensink wint gouden Gazelle!

NEEDE – Ziet u Jan Willem Wensink rijden op zijn gouden fiets?, roep dan heel hard gefeliciteerd. Hij is de gelukkige winnaar van de Gazelle actie: ”Ga ook voor goud!”. De unieke fiets werd donderdagmiddag 13 maart overhandigd bij Cornelese Tweewielers in Neede. De fietsenmaker heeft de actie gehouden tijdens het midwinterfestijn en in zijn winkel. Deelnemers moesten voor de Olympische Winterspelen in Sochi raden hoeveel medailles Nederland zou halen. Ruim tweehonderd mensen hebben hun schatting ingediend. Jan Willem zat er het dichtst bij (22 stuks). In totaal heeft Gazelle zeshonderd van deze exclusieve gouden fietsen (Limited Edition) geproduceerd. Ze worden niet verkocht. Deze week worden er in Nederland nog meer winnaars bekend gemaakt.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4534]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven