Kermis: Acht-ball toernooi bij de Poolhut

EIBERGEN – Met de voorjaarskermis in Eibergen pakt Café de poolhut dit jaar uit met het open 8-ball kermis toernooi. 8 ball is de meest bekende variant van het spel pool biljart, en daarom ook het meest toegankelijk. Café de Poolhut in Eibergen is in Berkelland en omgeving het enige Café met maar liefst 3 officiële wedstrijd tafels. Naast de Huiscompetitie en de normale Huistoernooien die iedere eerste zondag van de maand gehouden worden. Bieden zij nu dus een open Kermis toernooi aan.

Iedereen die binnen loopt kan mee doen. Dus ook als je niet zo vaak poolt, maar het wel een leuk spel vind. Is dit de kans, om in een rustige en ongedwongen sfeer onder het genot van een hapje en drankje, je talenten te meten. Het kermis toernooi word gehouden op zaterdag 5 april. Inschrijving is slechts 10 euro en de eerste 3 gaan met een leuke geldprijs naar huis.

Vanaf 15:00 is de Poolhut geopend en om 16:00 vangt de strijd aan! Schrijf je in op onze website www.depoolhut.nl of kom op 5 April naar de Poolhut.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven