LTO Berkelland heeft nieuwe voorzitter

HAARLO – Op 25 maart neemt tijdens de jaarlijkse ledenvergadering Agnes Gunnewijk afscheid als voorzitter van LTO Noord afd. Berkelland. De voorzittershamer zal worden overgenomen door Wim Klein Willink, wie vorig jaar toegetreden is tot het bestuur. Naast Agnes zal ook Henri Winkelhorst het bestuur verlaten. Het bestuur van LTO Noord afd. Berkelland is blij twee nieuwe kandidaten te kunnen voorstellen, te weten Evelien Groot Wassink- Wolters en Esther Weernink- Gröninger.

Na het officiële gedeelte van de ledenvergadering zal Marijke Wiggers, Plant Manager van de Domo locatie te Borculo een presentatie verzorgen. Zij zal o.a. vertellen over de wereld van Friesland Campina en meer specifiek de locatie Borculo. De historie, huidige ontwikkelingen en de plannen voor de toekomst.

De ledenvergadering start om 20.00 uur bij HCR Prinsen te Haarlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven