Neede trapt af met kinderoptocht + foto’s

NEEDE – Carnaval is op dit moment losgebarsten in Neede! Zaterdagmiddag mochten de kinderen uit Neede aftrappen tijdens de kinderoptocht. “De optocht op zaterdag blijft groeien. De animo blijft verbazingwekkend groot. Over enkele jaren is de optocht net zo groot als die van zondag”, lacht voorzitter Gerd Jansen. Brandweer, Power Girls, of verkleed als ridder of prinses, niets was te gek. Na de optocht was er in de tent kindercarnaval. Zondag trekt de grote carnavalsoptocht door de Needse straten. Vanaf 13.30 uur wordt er gestart vanaf het industrieterrein. Volgens de Vlearmuze wordt hij nog groter! Naar schatting komen er weer ruim 30.000 mensen naar Neede om de bonte stoet te bewonderen. Klik hier voor het hele carnavalsprogramma.

Foto’s Appie Bosch:
[nggallery id=4505]

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=4503]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven