Obbink nieuwe hoofdsponsor Reurpop

RUURLO – Dit jaar bestaat Obbink 80 jaar en dat is een behoorlijke tijd voor een elektronicabedrijf. Om deze heugelijke gebeurtenis kracht bij te zetten viert het op en top Achterhoekse bedrijf haar jubileumjaar met het hoofdsponsorschap van het eveneens Achterhoekse muziekfestival Reurpop.

‘Obbink, een ster in elektronica’ is de slogan van het bedrijf waar u terecht kunt voor een compleet assortiment aan elektronica. Wat in 1934 begon met de verkoop van artikelen vanuit een bakfiets is uitgegroeid tot een volwassen organisatie met inmiddels vijf winkels, verspreid over de gehele Achterhoek. Het bedrijf heeft vestigingen in Lichtenvoorde, Winterswijk, Aalten, Eibergen en sinds afgelopen zomer ook in Ruurlo.

Martijn Klein Brinke van stichting ‘Vrienden van Reurle’ laat weten bijzonder verheugd te zijn met de nieuwe partner van Reurpop: “We waren opzoek naar een nieuwe partner waarmee we samen de continuïteit en kwaliteit van het Reurpopfestival kunnen waarborgen. Met Obbink hebben we die partner gevonden. We zijn bijzonder in onze nopjes en al volop bezig het partnerschap gestalte te geven. De komende weken zullen we hier meer over kunnen vertellen”.

Dit jaar heeft Reurpop tevens voor het eerst een officiële mascotte, genaamd Rupo. De mascotte is afgeleid van het wapen van Ruurlo, de hazewindhond, en zal zeer breed worden ingezet. Ook Gerben Obbink heeft Rupo al in zijn hart gesloten. Klanten van zijn elektronicabedrijf vieren mee in het bijzondere jubileum.

Zij komen in aanmerking voor gratis kaarten voor Reurpop, om samen met Obbink het jubileum feestelijk te beleven. Het festival vindt dit jaar plaats op 13, 14 en 15 juni.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven