Ruurlo staat op 1 april stil bij bevrijding

RUURLO – De 27e editie van het Bevrijdingsconcert van Stichting 4-5 mei Commissie Ruurlo vindt dit jaar weer plaats in ’t Kulturhus en wel op dinsdag 1 april. Dit is de datum waarop Ruurlo, in 1945, bevrijd werd. Ook dit jaar zijn er weer diverse koren en muziekverenigingen die belangeloos hun deelname hebben bevestigd.

Naast de Koninklijke muziekvereniging Sophia’s Lust onder leiding van dirigent Mark ten Breul verlenen dit jaar de koren @Seven! onder leiding van Carina Numan en Sing a song onder leiding van Karin Hukker hun medewerking. Als 4e deelnemer is het koor “Markant” gestrikt voor het concert dat om 19.30 uur begint en gratis toegankelijk is.

Ter bestrijding van de onkosten vindt er, na afloop, bij de uitgang een collecte plaats. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door Bronckhorst High Tech, Weevers Grafimedia, Rabobank Graafschap Noord, Oranjevereniging Ruurlo en Stichting Kermis Ruurlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven