Scholier mishandelt leerkracht in Borculo

BORCULO – Wijkagent Eric Knol heeft donderdagmorgen een aangifte opgenomen op een Borculose school. Volgens eigen zeggen had een leerling zich flink misdragen. Een scholier had een leerkracht mishandeld en bedreigd. “Dit incident werd door de school meteen serieus opgepakt. Er werd geschopt en geslagen”, aldus de wijkagent. De leerkracht doet aangifte tegen de leerling. Wat voor straf er boven zijn hoofd hangt is nog onbekend.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Scholier mishandelt leerkracht in Borculo”

 1. Doe maar een flinke straf
  Sommige jeugd heeft geen respect meer.
  Als ze niet weten wat dat is ,kunnen ze het opzoeken in
  een woordenboek

 2. Dat komt gewoon omdat ze de dienstplicht hebben opgeschort, zo rond 1995 was dat. Dan leer je wat respect en discipline is.. Het wordt alleen maar erger omdat ouders ook steeds dommer worden en dat over geven aan hun kinderen.

 3. heel de school schoon laten maken voor straf net zolang het hele gebouw schoon is en dan een nachtje of 2 de cel in zonder luxe en dan eens kijken die branieschopper nog schopt en de ouders een boete voor vergoeding voor de kleding van leraar te laten stomen en een bloemetje voor de schrik een passende straf dacht ik zo want waar is het respect tegenwoordig je krijgt een grote bek als je invalide bent van dat soort schooljeugd als je op de stoep fiets en ik als invalide zeg er iets van je hoort je niet te fietsen jij hoort op de weg als 13 jarige of nog ouder maar,je wordt afgebekt bij het leven vooral die van het staring cillege en aoc maar niet te noemen die durfen wel met z,n allen onopgevoede schooljeugd geen wonder er velen ontsporen ouders moeten maar net als vroeger weer alleen pa werken en ma thuis.

 4. ik maak regelmatig mee ik uitgescholden wordt over niks als het er over gaat zelfs bedreiging wil wel eens voort komen hier uit ik hou me mond niet docht want,ik wil respect ik ben een getrouwde vrouw met geen kinderen thuis maar,heb wel veel met kinderen gewerkt en dan,denk ik als je ouders zo aanspreekt wat zeggen hun de leraren die,lachen gewoon mee ook,al meegemaakt en kijken er na als er eentje wat zegt totaal geen respect naar mede mensen toe ook als je niet invalide bent daar zouden ze maar eens exstra les in krijgen leren omgaan met je mede mensen.

 5. Zou Johanna weer een borrel teveel hebben gedronken? Johanna, zorg jij ervoor dat het te betalen is dat er nog maar 1 ouder per gezin werkt. Oordeel niet te snel!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven