Watertoren open op momumentendag!

Watertoren Eibergen PvdAEIBERGEN – Raadslid Hans Pelle (PvdA) uit Eibergen heeft maandag 3 maart een vruchtbaar gesprek gevoerd met Vitens over de (her)opening van de watertoren langs de N18 in Eibergen. Beide ‘partijen’ zijn tot overeenstemming gekomen om de toren op monumentendag open te stellen voor publiek. Hans Pelle: ”Op een eerder tijdstip heeft de Historische Kring Eibergen bij mij al aangegeven de organisatie van die monumentendag op zich te willen nemen en de bezichtiging van de watertoren er in te verwerken. Ondanks die ene dag openstelling ben ik persoonlijk tevreden over het bereikte resultaat. Vitens, die met steeds strengere veiligheidseisen van overheidswegen uit van doen krijgt geeft aan vanuit de maatschappelijk betrokken en verantwoordelijkheid, graag hieraan mee te werken.”

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Watertoren open op momumentendag!”

 1. dat is nog eens klasse zo., mooie rode toren dus op wie stemmen we dat is wel duidelijk

 2. Ik ga zeker geen PVDA stemmen.
  Hans Pelle stemde voor het nieuwe gemeentehuis. Daar betalen we nog jarenlang de prijs voor.
  Als hij dat niet had gedaan hadden we in Eibergen wel een gouden uitkijktoren kunnen bouwen die elke dag open is!
  Ook stemde hij tegen verplaatsing van de Bijenkamp.
  Gemiste kans.

 3. mooi verkiezingsstunt
  en dat maar voor 1 dag per jaar open
  nee die partij trekt me daar door echt niet aan

 4. Over het oude gemeentehuis hoor je ze ook niet. Het zal wel een beklonken zaak zijn met de erfgenamen.

 5. Knap van Hans, dat hij nog zo kan gaan voor die partij, waarvan zijn eigen vriendjes zijn werkgever de nek hebben omgedraaid. Nooit, nooit, never meer de PvdA! Ze verraden hun eigen moeder nog om maar op het pluche te kunnen blijven zitten. Betrouwbarheid: 0,0.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven