DEO gaat huis-aan-huis eieren verkopen

BORCULO – Evenals vorige jaren gaat ook dit jaar de voetbalvereniging v.v. DEO eieren huis-aan-huis verkopen in de Dijkhoek en Borculo. Met de keuze voor dit toch in bijna elk huishouden veel genuttigd product hoopt v.v. DEO ook in 2014 op een succesvol verloop van de jeugdactie. De opbrengst van deze actie zal volledig ten goede komen aan de voetbaljeugd van DEO. Zo worden onder meer voetbal kampen en andere activiteiten bekostigd. Maar de opbrengst wordt tevens aangewend voor nieuwe materialen, die naast het voetbal zorgen voor een aangenaam lidmaatschap. De jeugdactie vindt plaats in het weekend van vrijdag 11 en zaterdag 12 april. Meer informatie omtrent de jeugdactie is te lezen op de internetsite van de voetbalvereniging (www.vvdeo.nl).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven