Koningsdag in Borculo geslaagd + foto’s

BORCULO – Ruim 200 kinderen namen op koningsdag deel aan de kindermarkt. Er werd vooral veel speelgoed verkocht. De prijswinaars van de kindermarkt zijn: 1e prijs: Britt, Lotte en Jills Sollman (cavia race) 2e prijs: Jette en Menno Böning (vers sinaasappelsap) 3e prijs: Kinderen Klein Braskamp (mini Maxima’s). Alle prijswinnaars kregen een zakje met muntgeld.

Daarnaast werd aan het begin van de middag de prijswinnaar van de ballonnenoptocht van het septemberfeest 2013 bekend gemaakt. Het ballonkaartje van Kyano Eelink legde de grootste afstand af, te weten ca. 256 km. Zijn kaartje werd gevonden achter de stad Kassel in Duitsland. Kyano kreeg uit handen van voorzitter Wicher Soek vier vrijkaarten voor een bezoek aan Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Tussen 13.00 en 14.00 uur vertrokken ca. 180 fietsers voor een fietstocht. De tocht was ca. 24 km. lang en slingerde door het fraaie landschap rondom Beltrum.  De prijswinnaars van de fietstocht waren Johan Lubberding uit Borculo en Jaap Hoofnerf uit Vlaardingen.

Rond 15.00 uur begon het schitterende optreden van de Borculose band Plork en de Aannemers.

Foto’s René Hagen:
[nggallery id=4666]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven