Lochuizen D1 voor 2de keer kampioen!

LOCHUIZEN – In november werd Lochuizen D1 al najaarskampioen en ook nu weer konden zij met de titel aan de haal gaan. Thuis stond de wedstrijd tegen FC Trias D3 op het programma.  Met lekker veel supporters langs de lijn, ook spelers van het 1ste en 2de van Lochuizen kwamen een kijkje nemen, werd er afgetrapt.  Lochuizen kwam op voorsprong in de eerste helft maar voordat ze klaar waren met juichen had Trias de gelijkmaker al gemaakt. Gek genoeg herhaalde zich dat nog voor rust op precies dezelfde wijze bij de 2-1 en 2-2.  Na rust scoorde Lochuizen vrij vlot de 3-2 en toen later ook de 4-2 genoteerd mocht worden leek niets het kampioenschap meer in de weg te staan.

Toch kwam Trias nog knap terug in de wedstrijd en maakte de 4-3. Even werd gedacht dat Trias toch nog op gelijke hoogte kwam maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. De spanning was nu ook langs de kant merkbaar, Lochuizen zat beter in de wedstrijd dan voor rust maar Trias hoopte op en vocht voor een puntje.

Gelukkig hield Lochuizen verder goed stand en zo kon er na het laatste fluitsignaal een mooi feestje gevierd worden. Een knappe prestatie van deze jongens en meisjes waar heel Lochuizen trots op is.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Lochuizen D1 voor 2de keer kampioen!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven