Met 119 km/h over Deventer Kunstweg

BELTRUM – Een 39-jarige automobiliste uit Haarlo raakte donderdag 10 april haar rijbewijs kwijt, omdat zij met een veel te hoge snelheid over de Deventer Kunstweg reed. Donderdagmiddag werd op snelheid gecontroleerd op de Deventerkunstweg in Beltrum. Een 39-jarige automobiliste uit Haarlo met een snelheid van 119 km/h langs de controle, waar 60 km/h is toegestaan. De automobiliste werd staande gehouden waarna haar rijbewijs werd ingevorderd. Proces-verbaal zal worden opgemaakt.

Deel dit artikel:

12 gedachten over “Met 119 km/h over Deventer Kunstweg”

 1. Dan heb je wel ballen met zo,n snelheid over de bekende achterhoekse dodenmansweg te racen. Sorry maar bedoelde tborsten ipv ballen. Het gaat tenslotte om een vrouw. haha. helaas weg roze pasje.

 2. Terecht dat de rijbewijs is ingevorderd door politie
  Deze wegen zijn gewoon te gevaarlijk om zo hard te rijden.
  iemand die uit één van die zijweggetjes komen verwachten niet dat iemand met die hoge snelheid aankomt .
  Dat kun je niet meer inschatten.

 3. automobiliste?? haar rijbewijs?? omdat HIJ met veel te hoge snelheid? was dit een travo of een manswijf?? hahaha

 4. inwoners van Haarlo , zijn nog nieuwschierige dan Sinterklaas .van wie is het rijbewijs ingenomen .(roddel maar) .steletje ……volk .

 5. @haarlo

  Je snapt het niet helemaal, volgens mij. In het bericht wordt gesproken over een ‘automobilistE’ en vervolgens wordt er ‘hij’ (tikfoutje, kan gebeuren) gezegd. Vandaar dat ‘hij’ en ‘zij’ gedoe hier. 🙂

  En in Haarlo weten ze uiteraard heus al wel wie dit geweest is. Ze is er nog genadig van afgekomen. Als je met 119 kilometer per uur over de Deventer Kunstweg rijdt, dan spoor je niet en mag je wat mij betreft vervolgd worden voor – bij wijze van spreken – poging tot doodslag.

 6. inwoner borculo

  Ha lol
  typisch een vrouw, of ze zien overal gevaar in… en op de meest onlogische momenten zijn ze het grootste gevaar zelf !

 7. Of je rijd zelf rustig 60km op het binnenweggetje en de politie rijd je met hoge snelheid voor bij…

 8. beste rollins heel goed van jou dat jij je aan de snelheid houdt op de binnenweggetjes ,,,,,dat de politie je voorbij gaat met hoge snelheid heeft waarschijnlijk met hun werk te maken ,,,,,,ze hoeven nl niet altijd blauw blauw te voeren om snel bij een melding te zijn ……….dus niet te snel oordelen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven