Militairen laten ‘kneepjes’ zien op Assink

EIBERGEN – Soldaten van het Communication and Information Systems (CIS) Bataljon uit Eibergen hebben dinsdagmiddag het Assink Lyceum aan de Rekkenseweg bezet. De militairen uit Nederland en Duitsland deden dit in het kader van het 200-jarig jubileum van de landmacht. Leerlingen konden op verschillende manieren kennis maken met de kneepjes van het vak (zie foto’s en video). Voor de school stonden diverse legervoertuigen opgesteld en op het sportveld tenten. Voor de meeste schoolkinderen was het een hele happening. Het trok niet alleen de aandacht van de jeugdigen, ook automobilisten die over de N18 reden keken op van al het groen! Het bezoek aan de scholen vond plaats in het kader van de ‘Landmachtdag 2014’. Ook het Marianum in Lichtenvoorde kreeg bezoek van de militairen. Reporter Roy Nijman maakte onderstaande foto- en videoreportage!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4646]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Militairen laten ‘kneepjes’ zien op Assink”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven