Motorblok uit auto gevlogen bij ongeval

RUURLO – Op de Groenloseweg (N319), ter hoogte van wegrestaurant Mentink, heeft zaterdagavond tegen 22.15 uur een zwaar ongeval plaatsgevonden. Een bestuurder verloor in een bocht de macht over het stuur en knalde tegen een boom. Na aanrijding kwam het voertuig op de Parallelweg tot stilstand. Tijdens de klap is zelfs het complete motorblok uit de auto gevlogen (zie foto’s). De brandweer van Ruurlo moest de persoon uit de auto bevrijden. Daarbij is het dak eraf geknipt (zie video). Het slachtoffer is met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis in Winterswijk. De weg is nog een lange tijd afgesloten geweest voor onderzoek. De VOA heeft alles vastgelegd om zo de toedracht te achterhalen. Van de auto is niks meer over. Een sleepbedrijf heeft het voertuig opgehaald. 


Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4660]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven