Nieuw bedrijf in Borculo: Tennis-Werkt

BORCULO/RUURLO – Tennis-Werkt is een nieuw dynamisch bedrijf wat zich richt op tennisactiviteiten voor verschillende doelgroepen. Dit bedrijf is opgericht door Stijn Koolschijn en Bram Gort, twee jonge ondernemers uit Ruurlo. Doordat deze twee heren jaren lang met veel passie en plezier getennist hebben is hun affiniteit met de tennissport groot. Zo groot dat zij een tijd geleden besloten hebben om Tennis-Werkt op te richten. Tennis-Werkt geeft senioren de mogelijkheid om deel te nemen aan een “tennis je fit” programma en kinderen die extra begeleiding nodig hebben kunnen deelnemen aan “tennis met zorg”. Daarnaast worden er schooltennis activiteiten op basisscholen verzorgd. Tennis-Werkt organiseert tevens reguliere lessen waarbij gebruik gemaakt kan worden van een ballenkanon en video analyse. In de zomermaanden wordt er iedere woensdag avond zomertennis verzorgd voor de voetballers van Deo.

De meeste activiteiten worden georganiseerd op de Ruurloseweg 51, bij Buitencentrum Kerkemeijer te Borculo. De tennisbaan die hier ligt hebben Stijn en Bram een aantal maanden geleden eigenhandig opgeknapt. Op 3 mei a.s. staat er van 10.00 tot 14.00 een open dag gepland.

Hier kan men onder het genot van een hapje en drankje informatie inwinnen en zich inschrijven met 10% korting. Voor de eerste 10 inschrijvingen ligt een prijsje klaar. Voor meer informatie kunt u kijken op www.tenniswerkt.nl of mailen naar [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven