Paasfeest: Vier dagen ‘zoepen’ in Borculo

BORCULO – Ook dit jaar willen de paasvuurbouwers er weer een groot feest van maken in samenwerking met diverse groepen bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo. Op de vrijdagavond 18 april gaat het weekeinde van start met de fuif van de vriendengroep die het Goede Vrijdag Paasfeest organiseren. De DJ van deze avond is Bacchie, bekend en garant voor een spetterende avond. Entree is gratis en de munten zijn in de aanbieding tot 22.00 uur.

Op zaterdag 19 april gaat het programma verder met een optreden van de Berkelland All Star Band. Deze band samengesteld uit 25 muzikanten uit Berkelland heeft een geweldig repertoire samengesteld voor deze bonte avond. De muzikanten treden op, midden in de zaal, op een speciaal podium. Ook zijn er voor een aantal nummers speciale muzikanten van de partij. Vanaf 21.00 uur is er unplugged muziek van de band Playing Lstreet die ook de pauzemuziek verzorgd in het bruine cafe. De entree voor deze avond is gratis, met normale muntenverkoop. De zondagavond 20 april staat natuurlijk in het teken van het welbekende traditionele paasvuur dat rond half negen wordt aangestoken.

Er is een horecaplein waar de gasten iets kunnen drinken en eten. Het feest wordt voorgezet met muziek van De Perfect Showband in de zaal en Swinging Town verzorgt met DJ Ronald de Party in de schuur. Entree aan de zaal is 8 euro en in de voorverkoop 6 euro. Om het weekeinde af te sluiten is er dan op maandag 21 april nog de Country Linedance middag m.m.v. Colonel Hammond’s four. Voor de avonden zijn de aanvangtijden 21.00 uur.

Meer info is te zien op www.kerkemeijer.nl, Natuurlijk is er ook informatie op de facebookpagina’s, Goede Vrijdag Paasfeest, Berkelland All Star Band, Swinging Town Borculo. Voor meer info van dit paasvuurevenement, Klaas Janssen, [email protected].

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Paasfeest: Vier dagen ‘zoepen’ in Borculo”

  1. inwoner borculo

    Maarten vind ik ook, de rest had ook in het plat geschreven moeten worden.
    “Veer dag’n zoepen in borkloo!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven