Theater heeft ‘verkering’ met De Storm

EIBERGEN – Theater De Storm in Winterswijk en het openluchttheater te Eibergen gaan samenwerken. Dat gebeurt vooral op het gebied van promotie. Het openluchttheater wil meer bekendheid krijgen buiten Berkelland en De Storm wil zich nadrukkelijker profileren buiten Winterswijk.

‘’We vullen elkaar bovendien mooi aan in de programmering. De evenementen van Openluchttheater Eibergen spelen zich af tussen mei en half september, het seizoen van De Storm loopt van september tot en met mei’, aldus de twee partners. De theaters zullen elkaar regelmatig in nieuwsbrieven promoten.

Bij de programmering gaan de twee theaters ook hun expertise delen. Vorige maand maakte Openluchttheater Eibergen al bekend dat het een soortgelijk samenwerkingsband start met poppodium Atak in Enschede.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Theater heeft ‘verkering’ met De Storm”

  1. @ Eibergenaar: hoewel niet genoemd in het artikel, is er ook een samenwerkingsverband met ’t Spieker.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven