Tips gezocht poging zware mishandeling

BORCULO – Politie Berkelland is met spoed op zoek naar informatie over een poging tot zware mishandeling. ”Het incident gebeurde zaterdag 5 april tussen 00.15 en 00.30 uur aan de Lebbenbruggedijk in Borculo”, aldus wijkagent Geertjan Sloots op Twitter. Wat er precies heeft afgespeeld is bij de redactie niet bekend. Misschien kan iemand ons bijpraten! Heeft u tips bel dan naar de politie: 0900-8844.

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Tips gezocht poging zware mishandeling”

 1. Poging tot zware mishandeling? Mischien was het wel een poging tot lichte mishandeling? Wat een waardeloos bericht.

 2. Getuigen gezocht, luidt de oproep van de politie. Maar wie werd er mishandeld? Een man? Een vrouw? Een kind? Een groepje mensen? Is er iets bekend over de identiteit van de dader? Of bijvoorbeeld de kleur van zijn auto (als dat bekend is)? Of heeft de mishandelde persoon iemand zien wegfietsen? Of is er helemaal niets bekend over de dader?

  Maar nee, het blijft bij ‘een poging tot zware mishandeling’. Daar kun je dus he-le-maal niks mee.

 3. een needenaar

  Als er getuigen zijn weten hun wel waar het over gaat! Altijd de zelfde personen hier met negatieve reacties…

 4. Geertjan kun je iets meer informatie geven, misschien neemt dit veel vragen en opmerkingen weg.

 5. @ een needenaar

  Ik snap je standpunt, maar ik ben het niet met je eens

  Je hebt namelijk twee soorten getuigen.

  A) Getuigen die het voorval zelf hebben zien gebeuren. Daar doel jij op.

  B) Getuigen die het voorval niet zelf hebben zien gebeuren, maar desondanks toch als ‘getuige’ mogen worden beschouwd. Stel dat er als vraag had gestaan: “Wie heeft er rond 00.30 uur iemand in de buurt van de Lebbenbruggedijk (dat zou dan één van de daders kunnen zijn geweest) met en rode jas zien fietsen?” Als jij diegene dan inderdaad hebt gezien, dan ben je indirect toch getuige.

  Daarom is zo snel mogelijk heldere informatie van de kant van de politie dringend gewenst. Inmiddels is de politie nu dus wel met meer informatie gekomen, maar volgens mij had dat ook direct gekund.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven