Topdrukte tijdens open dag bij Gussinklo

EIBERGEN – De open dag bij pluimveebedrijf Gussinklo heeft op tweede paasdag voor een ‘gekkenhuis’ gezorgd. ”We werden zelf ook overrompeld door de bezoekersaantallen. Hoeveel het er waren?, zeker drieduizend man”, zegt Maartje Gussinklo trots. Iedereen kwam aan hun trekken op de kippenboerderij aan de Borculoseweg weg. Er was van alles te doen, kinderen konden paaseieren schilderen en papa’s en mama’s konden zich onder andere vergapen in de controle- en inpakruimte. Tevens kregen ze persoonlijke uitleg (educatie) van boer Bart (zie foto). Op het terrein werd ook een streekmarkt gehouden. Met voornamelijk agrarische, ambachtelijke en creatieve bedrijven uit Eibergen. “We kijken terug op een geslaagde dag, het was voor iedereen een feest!” Fotograaf Truus Stotteler maakte voor NUB de onderstaande fotoreportage!

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4642]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven