Van Krimpen houdt een sollicitatiebeurs

EIBERGEN – Van Krimpen Consult organiseert voor het eerst een sollicitatiebeurs. De beurs is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar werk, van baan wil veranderen of erover denkt een eigen bedrijf te beginnen. Via workshops en stands krijgen bezoekers diepgaande informatie over het zoeken en vinden van werk anno 2014. Ruim 25 professionals verlenen hun medewerking, waaronder Kamer van Koophandel, Saxion Hogeschool en diverse ervaren re-integratiebedrijven en loopbaancoaches.

Onderwerpen die aan bod komen: wat is een origineel cv, een goed netwerk, hoe bouw ik dat uit?, wat is een elevator pitch, de invloed van social media als LinkedIn, Facebook en Twitter, welke kleding past bij jou?, zelfstandig ondernemen, re-integratie, en er zijn uitzendbureaus en bedrijven met vacatures.

Van Krimpen Consult uit Eibergen organiseert twee maal per jaar een gratis sollicitatietraining. Dit keer wil eigenaar en initiatiefnemer Christiaan van Krimpen het over een andere boeg gooien. ”We merkten na onze laatste training dat deelnemers behoefte hebben aan meer informatie dan wij op één avond kunnen geven. Met deze beurs weet ik zeker dat we volledig aan deze vraag tegemoet komen.”

De beurs is zaterdag 19 april bij Centrum Goud, Hondevoort 18, Eibergen. Aanvang 11.00 uur en einde omstreeks 16.00 uur. Kijk voor het complete workshopaanbod en aanvangstijden op www.vankrimpen.nl. Toegang tot de beurs is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven