Voetganger gewond na aanrijding op N18

EIBERGEN – Op de Haaksbergseweg (N18) tussen Eibergen en Haaksbergen is maandagmiddag een voetganger gewond geraakt. Het ongeval gebeurde tegen 14.00 uur op de kruising N18, Hoonesweg, Rietmolenseweg. De vrouw zag bij het oversteken een inhalende auto – komende vanuit Haaksbergen – over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. Het slachoffer (71 jaar uit Cappele aan de IJssel) is met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis in Enschede. De andere betrokkenen, waaronder haar partner en de bestuurder van de auto kwamen met de schrik vrij. Één rijbaan van de N18 is lange tijd afgesloten geweest in verband met onderzoek. Het duurde allemaal iets langer dan normaal omdat de VOA uit Middel-Gelderland moest komen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4622]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven