Wijkagent twittert over fietsendiefstallen

RUURLO – Onze kersverse wijkagent heeft vanavond een oproep geplaatst op Twitter. In het bericht vraagt Lissete de Mink aandacht voor fietsendiefstallen in Berkelland (onder andere in Ruurlo). Ze geeft aan dat er veel elektrische fietsen worden gestolen. NUB kreeg eerder deze week ook tips binnen. Er zouden fietsen zijn gestolen uit de kelder van appartementencomplex de Waaier in Neede. De politie heeft de diefstallen in onderzoek. Ziet u aankomende dagen iets verdachts, bel dan meteen met de politie, 0900-8844.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Wijkagent twittert over fietsendiefstallen”

  1. En heel veel in borculo in de beethovenstraat/flat afgelopen weeek. Gewone en elektrische fietsen gestolen

  2. gewoon marktplaats in de gaten houden….daar zullen ze binnenkort wel opstaan……zijn toch altyd dezelfde daders en justitie doet toch niks….

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven