Zwoegen en zweten rond Hofmaatvijver

NEEDE – Het was donderdagmiddag voor de leerlingen van het Assink Lyceum uit Neede flink zwoegen en zweten. Ze maakten die middag kennis met survival. Hoe kun je dat beter doen dan in het veld! Twee survivalliefhebbers uit Neede hebben een prachtig survivalparcours uitgezet in en rond de Hofmaatvijver in Neede. Speciaal voor de leerlingen uit het voorgezet onderwijs uit Eibergen, Neede en Borculo. ”Er doen steeds meer scholen mee, want je krijgt als schoolklas niet zo heel vaak de kans om onder begeleiding te survivallen, zegt John Willemsen. De Sport Federatie Berkelland regelt deze bijzondere sportdagen voor alle scholen. Vrijdag 25 april is het Assink uit Eibergen aan de beurt. De andere scholen, AOC Oost uit Borculo, MaxX onderwijs uit Neede zijn al het water in geweest!

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4654]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven