Auto over de kop op beruchte kruispunt

EIBERGEN – Zaterdagmiddag tegen 18.00 uur is op de kruising Stokkersweg met de Borculoseweg een auto over de kop geslagen. Dat gebeurde na een botsing tussen twee personenauto’s (zie foto). Drie inzittenden raakten gewond. Twee personen moesten naar het ziekenhuis vervoerd worden. Over de precieze oorzaak is nog niet veel bekend. Een voorrangsfout zou één van de opties kunnen zijn. De voertuigen zijn zwaar beschadigd afgevoerd.

Deel dit artikel:

14 gedachten over “Auto over de kop op beruchte kruispunt”

 1. Henk, Neede

  STOP STOP STOP STOP STOP

  Dat is alles wat je moet doen om dit te kunnen voorkomen

 2. Meest overzichtelijke kruising van Berkelland. Ik snap er niets van dat mensen hier zo enorm kunnen blunderen.

 3. Ja Henk dat is inderdaad zo. Als je bedenkt dat als de politie op steenworp van het kruispunt wel eens controleert of er ook daadwerkelijk gestopt wordt, er genoeg bonnen worden uitgeschreven. Ik denk dat de opticien er eens moet gaan staan, doen die ook goede zaken. Of bovenstaand ongeluk hier mee te maken heeft oordeel ik dan maar niet over, je weet niet wat de oorzaak kan zijn.

 4. Ik heb het ook nooit gesnapt waarom het is zo overzichtelijk als de pest maar iemand attendeerde mij erop dat dat wel eens het probleem kon zijn.

 5. ja vind ik ook staan dikke strepen op de weg en grote stop borden….. en nog komen ze de kruising over jagen niet normaal gewoon!!!!

 6. Het kruispunt is juist te overzichtelijk, mensen kijken te ver weg waardoor ze dichterbij verkeer over het hoofd zien. Als het mais er staat dan zijn de mensen veel voorzichtiger omdat ze het niet goed meer kunnen zien. En dan wordt er niet altijd gestopt bij het STOP bord en het verkeer wat van richting Haarlo komt rijd ook niet altijd netjes 60..

  Ik snap niet dat ze er niet vaker controleren, het levert veel geld op en het is echt een gevaarlijk punt!

  Ze staan liever op een recht stuk bij de palingboer wat niet eens een onveilige weg is,dan op een gevaarlijk kruispunt waar het wel nodig is.

 7. Als daar met 60 km al een auto over de kop kan gaan moet je toch de maximum snelheid verlagen. Een paar andere borden met wat flitspalen erbij.

 8. Dit is gewoon een kruispunt waar gestopt moet worden en niet kijken en vervolgens doorrijden en daardoor elkaars snelheid niet kunnen inschatten Want met 1 keer stoppen voorkom je een hoop ellende en ja ben je iets later op je werk of thuis dus Nederland vertrek eerder van huis of werk zodat je kunt stoppen

 9. Hier hoef je niet academisch geschoold voor te zijn.
  Als handelsreiziger met miljoenen auto kilometers achter je is hier spraken van polderblindheid.De te ruime kijk geeft bij een gelijke snelheid een gezichts bedrogen ruimte en men denkt dan al gauw het kan wel.Mijn advies in deze een rotonde met in het midden geen vleermuizen maar een inmensgroten ZWERFKEI in het midden.Wel te rusten Rijkswaterstaat en gemeente Berkelland slaap lekker.Mijn medeleven gaat naar de zoveelste slachtoffers op dit bloed gevaarlijke kruispunt .

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven