Bekende 3FM dj’s komen naar Ruurlo

RUURLO – 3FM dj’s Gerard Ekdom en Michiel Veenstra zullen tijdens de aftrap van Reurpop op vrijdag 13 juni de hoofdtent volledig op zijn kop zetten. De twee radiorotten oefenen inmiddels al jaren hun vak uit op zender 3FM, maar voor een festival als Reurpop maken ze maar wat graag tijd vrij! Wat je kunt verwachten? Nou, laat ze dat zelf maar vertellen:

Het zijn niet de minste dj’s! Gerard Ekdom en Michiel Veenstra zitten elk nog volop in hun rijke radiocarrière. Ze zijn als duo vooral bekend van hun vrijdagavondprogramma EkstraWeekend; een samentrekking van de achternamen van de twee dj’s. Hoewel ze inmiddels een punt achter deze populaire radioshow op 3FM hebben gezet, maakt het tweetal voor Reurpop graag een uitzondering!

Voordat het feest compleet losbarst, zal de wedstrijd Nederland-Spanje worden getoond op een groot scherm in hoofdtent ‘De Balzaal’. Gerard Ekdom was vorig jaar ook al van de partij en kan inmiddels niet meer stuk bij het Reurpop-publiek. Samen met Michiel Veenstra zal het, ongeacht de uitslag, een onvergetelijke start van Reurpop worden op vrijdag 13 juni.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven