Bijeenkomst over biologische groenten

NEEDE – Biologische kwekerij ’t Needse Hof organiseert op 13 mei een informatieavond over duurzame groenteteelt. De ontvangst is aan de Visschemorsdijk 18. De rondleidingen starten vanaf 19.00 uur (18.45 uur is de poort open). ”Het is een mooie gelegenheid om onze gezamenlijke klanten (en potentiële klanten) een inkijk te geven hoe onze mooie producten met zorg worden geteeld”, aldus Max Arends. De duurzame groenten zijn op dit moment al in verschillende winkels te koop: Andre Breukers Haaksbergen, Johan’s Verswinkel Eibergen, Pleiter groente en fruit in Neede of bij Estinea in Borculo. Ook worden ze in gerechten gebruikt bij: het Muldershuis of via Mooy Catering in Eibergen of bij bakkerij Marcel Stroet.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven