Discus Florijn: ”Herkent u deze Klanten?”

EIBERGEN – Ingezonden door Egbert Florijn: Discus Florijn aan de Brink in Eibergen is op zoek naar drie “klanten”. Daar deze ”klanten” niet op de hoogte blijken te zijn van onze reguliere openingstijden zijn zij in de nacht van 28 op 29 mei 2014 om 2.07 uur voor een dichte deur gekomen. Gastvrij en als Discus Florijn wil zijn, willen wij de heren, als te zien op video, alsnog graag verrassen! Om dit mogelijk te maken vragen wij de lezers van NUB vriendelijk om hun mederwerking. Een ieder die inlichtingen kan verschaffen omtrent de indentiteit van deze 3 “heren” verzoeken wij dit te melden bij de redactie van NUB , Discus Florijn of bij de politie in uw woonplaats (0900 8844). Alleen dan wordt het voor ons mogelijk om onze verrasing aan hen uit te delen. Groeten: Discus Florijn Eibergen.

Deel dit artikel:

12 gedachten over “Discus Florijn: ”Herkent u deze Klanten?””

 1. Pak kans? robert?? wat hebben zij misdaan dan. Ik zie ze alleen rondhangen met bivakmutsen. En wat zie jij dan allemaal ?

 2. Wat ze hebben misdaan?… dit is lijkt mij een poging tot inbraak, dus dat lijkt me vrij logisch 🙂

 3. @Harry,
  Beter kijken. Op een gegeven moment hebben ze gereedschap in de handen en proberen het slot te forceren.
  Duidelijk een poging tot inbraak.

 4. Harrie denk jij soms dat ze de ramen wilden lappen of een bloemetje wilden bezorgen?????.

 5. Nou, Harry is ook niet bijster slim, die vindt het normaal dat mensen ”rondhangen” in bivakmutsen en met gereedschap aan winkeldeuren prutsen. Kijken wat Harry vindt als het drietal op deze wijze bij zijn voordeur loopt te prutsen.
  Prutsers zijn het inderdaad en uiteraard is dat schorem. Als je niet met je fikken van andermans spullen kunt blijven, dan wat mij beteft opsluiten voor lange tijd. Daar worden ze natuurlijk ook niet beter van…… dus dikke tattoo erbij op hun voorhoofd: IK JAT EN HEB GEEN RESPECT VOOR ANDEREN

 6. Ga toch werken en je eigen geld verdienen in plaats dan bij een ander veel schade aan te brengen,

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven