EOV geeft 40 moederdagontbijtjes weg

EIBERGEN – Voor alweer de 5de keer staan de Eibergse ondernemers vroeg op, ze verzamelen zich in  alle vroegte in de werkruimtes van Boenders en creëren samen 40 ontbijtjes voor moeders in Eibergen en omgeving. Een groot dankbaar succes, keer op keer. Daar staan de Eibergse ondernemers graag iets eerder voor op, op hun vrije dag.

Hoe het ontbijtje er dit jaar weer uitziet is wederom een verrassing, geen verrassing is dat het elk jaar weer een perfect verzorgd ontbijtje is. De actie begint in de week vooraf aan moederdag,  maandag 5 mei tot zaterdag 10 mei. Bij alle EOV leden liggen briefjes om ingevuld te worden, deze kunnen in de blauwe tonnen gedeponeerd worden bij de drie supermarkten.

De moeders die een ontbijtje gewonnen hebben worden gebeld op zaterdag 10 mei.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven