Flinke aanrijding in ’60-KM slingerbocht’

EIBERGEN – Vrijdagmorgen 2 mei 09.00 uur, een flinke aanrijding in de slingerbocht: Winterswijkseweg met de Kerkdijk te Eibergen. Twee auto’s kwamen op de 60-kilometerweg met elkaar in botsing. De bestuurster van de rode auto nam volgens ooggetuigen de binnenbocht, waardoor de bestuurder in de VW niet meer kon uitwijken. Een flinke aanrijding was het gevolg. De automobiliste is met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis in Winterswijk. De andere automobilist had last van zijn pols. Politie Berkelland heeft de zaak netjes afgehandeld en deed na het ongeval onderzoek naar de toedracht. Beide auto’s werden zwaar beschadigd afgevoerd (zie foto’s). Na het schoonmaken van de weg was de hinder snel verdwenen.

Foto’s NUB:
[nggallery id=4672]

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Flinke aanrijding in ’60-KM slingerbocht’”

 1. Dit zat eraan te komen. Moet hier dagelijks vol op rem omdat ik van voren word afgesneden door mensen die de binnenbocht pakken, net als op de kruisingen met de landweerdijk en voshaarweg.

 2. die kronkels in de weg zijn er niet voor niets aan gelegd
  vaart minderen en er rustig door heen ,gaat altijd goed
  (domme eikels)

 3. eibergenaar

  dat is het nut van snelheidsremmers werkgelegenheid voor de garage

 4. volgens mij heeft deze aanrijding niks te maken met die kronkels in de weg maar met de kronkels in het hoofd van de bestuurder want je kunt toch zien wat eraan komt en dan neem je toch niet een binnen bocht

 5. @Robert,
  Je hebt gelijk.
  Gevaarlijke wegen en kruisingen bestaan niet, alleen gevaarlijke bestuurders die vaak met wat anders bezig zijn dan auto rijden.

 6. Dit zijn levensgevaarlijke bochten. Typisch voorbeeld van hoe veilige kruispunten door de gemeente worden verbouwd tot levensgevaarlijke en vooral onoverzichtelijke verkeersituaties.
  Kruispunten waar vaak ongelukken gebeuren worden vaak overzichtelijk gemaakt. Hier is het net andersom!

 7. eibergenaar

  ALS je de brem en ander onkruid eens weg haalt heb je meer uitzicht en gebeuren er ook geen ongelukken. Want je hebt nu totaal geen uitzicht.!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Heeft niks met snelheid te maken, maar alles met gebrek aan overzicht en het bewust creëren van gevaarlijke situaties. Wat zal die (linkse) wegbeheerder lachen, die ervoor verantwoordelijk is maar lekker niet aansprakelijk. Als er menselijk leed volgt, vergaat hopelijk ook hem de lol. Gauw ongedaan maken die 4 voudige verkrachting van de Winterswijkseweg, er wordt al vaak genoeg gelaserd….

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven