Twee auto’s botsen midden in woonwijk

NEEDE – Woensdagavond tegen 18.00 uur heeft er op de kruising Kalanderstraat met de Schoolstraat een flinke aanrijding plaatsgevonden (zie foto’s). Één auto zat behoorlijk in de prak. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij. “Het is een gevaarlijke situatie rondom de school. Er is hier al langer discussie over. Nu waren het auto’s volgende keer een kind”, zegt een boze buurtbewoner.

[nggallery id=4749]

Deel dit artikel:

12 gedachten over “Twee auto’s botsen midden in woonwijk”

 1. Zo te zien heeft de polo de bocht veel te krap genomen. Als hij of zij de bocht ruimer had genomen heb je beter zicht en was er waarschijnlijk niets gebeurd.

 2. Joachim Geerdink

  Wees welkom in de buurt en probeer het eens uit Paul! Het is hier inmiddels al veel te vaak ‘net goed’ gegaan, heeft niks te maken met bochten doorsteken maar met parkerende ouders en buurtbewoners (blokkeren zichtlijnen). En je kunt er naar vragen wat je wilt, maar het eigen gemak regeert schijnbaar. Nu een auto, wanneer daadwerkelijk een kleintje?

 3. Heb die rode polo wel vaker daar hard door de bocht zien komen. Dit keer ging t mis

 4. SCHOOLSTRAAT!!!!!!!!!!!!!!!

  Raar dat er vrachtwagens komen die eigenlijk bij Timmerije moeten zijn aan de Schoolweg.

  Redactie wel opletten he!

 5. Een needenaar.

  Ik zie op foto 4 allemaal lege parkeerhaventjes. Waarom zetten de mensen hun auto daar niet neer, dan was het misschien niet gebeurd. De auto’s daar staan ook haast in de bocht geparkeerd en aan de andere kant van de weg is ook nog een inrit. Mag dat dan wel?

 6. Henk, Neede

  Auto’s staan niet op de parkeerplaats geparkeerd en tevens te dicht op de kruising, en tja…. die polo nam hem wel heel krap zo te zien.
  Als je weet dat het daar onoverzichtelijk is…. doe het dan rustig aan!

 7. Dat is inderdaad een raar weggetje, mede door die geparkeerde auto’s van de bewoners. Die willen de auto pal voor de deur terwijl die parkeerhaven bijna altijd leeg is.
  Dat krijg je met die tussenwoninkjes, geen eigen oprit 🙂

 8. Kom daar vaak met mijn bestelbus!!! Moet daar gewoon door kunnen, maar kan er vaak net of net niet langs. 1 kant parkeer verbod opleggen. Scheelt een hoop ellende. Tevens had ik die Polo ook al een paar keer bijna geraakt. Niet zo raar, dat hij nu het haasje is, is hem wel vaker overkomen.

 9. Zijn wel meer van die Piloten die de binnenbocht pakken.en datdoen ze ook nog is zonder richting aan te geven

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven