Grote boom omgewaaid op schoolplein

EIBERGEN – De harde wind op vrijdagavond 9 mei heeft in Berkelland voor enige stormschade gezorgd. Korpsen uit Eibergen, Neede en Ruurlo moesten uitrukken om afgewaaide takken en omgewaaide bomen op te ruimen. In Eibergen viel een grote boom om op het schoolplein van de 3-Sprong (Beukenlaan). Hetzelfde gebeurde ook aan de Willem Sluiterstraat. Post Eibergen is enkele uren bezig geweest om schade op te ruimen. Brandweer Neede rukte uit naar de Markveldseweg. Aan de Ruurloseweg in Ruurlo kwam ook een melding van stormschade binnen. In totaal moesten er in de regio Noord- en Oost-Gelderland sinds 18.45 uur 140 meldingen verwerkt worden. Volgens de Veiligheidsregio heeft het in korte tijd flink gespookt in de Achterhoek. Er is niemand gewond geraakt tijdens het noodweer.

Foto’s Demitry Schmaloer:
[nggallery id=4693]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven