Hardlopers en publiek genieten! + foto’s

EIBERGEN – De Eiberrun in Eibergen heeft zondag heel wat positieve energie achtergelaten. Naast de hardlopers genoten ook honderden mensen van de jaarlijkse run. Ze stonden massaal langs de route om de lopers aan te moedigen (op de Brink en op plekken in het veld). Precies 1089 deelnemers verschenen er aan de start. ”De Eiberrun 2014 gaat als een record de boeken in”, zegt Roy Nijkamp. Vooral de Dogrun trok veel bekijks (zie foto’s). Heel wat baasjes gingen de strijd aan met hun viervoeter. Heel wat Berkellanders veroverden een podiumplaats. Bij de 5 Engelse mijlen behaalde Wouter Doesburg uit Rekken de tweede plaats. Vier mijle: Maarten Peddemos (2e met zijn hond) en Jan Raaben (3e). Andere uitslagen zijn te vinden op www.eiberrun.nl. Fotograaf Sam Wedel stond langs het parcours en legde de deelnemers vast met zijn camera. Zie grote fotoreportage.


(video gemaakt door Aschwin Krudders)

Foto’s Sam Wedel:
[nggallery id=4739]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Hardlopers en publiek genieten! + foto’s”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven