Insluiping via een babbeltruc in Eibergen

EIBERGEN – Een 90-jarige bewoner aan de Stokkersweg in Eibergen is maandagavond tegen 17.00 uur het slachtoffer geworden van een insluiping. Twee vrouwen kwamen via een babbeltruc binnen. Volgens wijkagent Geertjan Sloot zou het gaan om twee ‘zigeunertypes’. Of er iets buit is gemaakt is onbekend. Politie Berkelland waarschuwt inwoners via dit bericht. Laat nooit zomaar wildvreemde mensen binnen.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Insluiping via een babbeltruc in Eibergen”

  1. alweer ieder jaar komen deze gasten twee vrouwen en 1 man achter het stuur.

    Laat nooit zomaar wildvreemde mensen binnen zonder zich te legitimeren ook al is het mensen van overheden of nutsbedrijven enz

  2. Precies, gooi die grenzen dicht, is er ook weer meer werkgelegenheid en wordt het een heel stuk veiliger in NL. Als je niets te verbergen hebt, heb je ook niets te vrezen tijdens een controle dus, dicht ermee!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven