Jubileumdag openluchttheater Eibergen

EIBERGEN – Met een kleurplaatwedstrijd, singer-songwriters en workshops jongleren door circus Bongo viert Openluchttheater Eibergen zaterdag 17 mei van 13.00 tot 17.00 uur het 60-jarig bestaan. Op de jeu de boules baan tussen De Huve en de kerk speelt het Seniorenorkest nummers van de Bloemensymfonie. Tevens kan het publiek de jubileumexpositie in museum De Scheper bezoeken en is hier een boekenmarkt.

Kunstenares Suzan Derksen heeft een jubileumkleurplaat gemaakt, die vanaf 9 mei gratis verkrijgbaar is bij de kassa van de Eibergse supermarkten, Slager Boenders en Intertoys. In Neede liggen er kleurplaten bij Albert Heijn. De kleurplaten kunnen 17 mei in het theater worden opgehangen aan een grote waslijn. Ook de kleurrijke Lonnie Ballonnie is te gast. Zij overhandigt aan alle kinderen een ballon met naamkaartje voor de ballonwedstrijd. De ballon die de grootste afstand aflegt en waarvan het kaartje wordt teruggestuurd, ontvangt een leuke goodie bag.

Er is voor de jeugd een springkussen en er zijn optredens van de singer-songwriters Tim Ebbers en Nils Wiegerinck. Enkele artiesten van circus Bongo geven aan de kinderen een gratis workshop jongleren. ’s Avonds is er een besloten feestprogramma voor de donateurs en vrijwilligers.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven