Koekeloeredag krijgt ‘paranormaal’ tintje

EIBERGEN – Op tweede pinksterdag (9 juni) kunnen mensen weer lekker koekeloeren bij melkveebedrijf Krooshof. De boer stelt dan zijn bedrijf open voor het publiek. Dit jaar krijgt het open huis een ‘paranormaal’ tintje. Claudia Krooshof: “De titel is een beetje overdreven, maar ik weet niet hoe ik het anders moet uitleggen. Bezoekers kunnen bij de koeien in de wei gaan liggen. Het is heerlijk ontspannen en je knapt ervan op.” De Eibergse boer ziet het als een soort therapie… (zie video) Er staat die dag een bed in de wei. Iedereen mag erop gaan liggen. ”De koeien komen dan heel dicht bij je en raken je aan. Voor de meesten zal het een bijzondere ervaring zijn.” Naast de pilot ‘lang oet in de weide’ en is nog meer vermaak op de boerderij. Een kussengevecht met Jong Gelre. Pony rijden, koeien voeren, kalfjes borstelen, en hutten bouwen met strobalen. Ook zijn er diverse standhouders. Kom koekeloeren op 9 juni van 10.00 tot 17.00 uur. De boerderij is te vinden aan de Warfslatweg 5.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Koekeloeredag krijgt ‘paranormaal’ tintje”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven