Markt verhuist 17 juni naar nieuwe plek

NEEDE – De warenmarkt in Neede verhuist op 17 juni definitief van het Marktplein naar het Vlearmoesplein. Rond het centrumplein zijn al borden geplaatst met de mededeling: in verband met markt verboden te parkeren. Van maandag 18.00 uur tot dinsdag 15.00 uur. Op 3 juni wordt er een proefopstelling gemaakt. Marktkoopmannen kunnen dan kijken of alles past.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Markt verhuist 17 juni naar nieuwe plek”

  1. Prachtig allemaal, maar waarom het het plein in de ene zin: Vlearmoesplein en in de volgende zin: Centrumplein?Beetje vreemd……………. maar de plek is perfect voor de weekmarkt, Nu nog weer een paar kramen erbij dan is het helemaal goed.

  2. He he, werd tijd dat we wat met dat toch wel veel geld kostende plein iets gaan doen. Het plein is al een half jaar klaar en nog steeds is er, behalve een klein kinderfeestje, nog steeds niets mee gedaan. Schande!
    Het kan toch niet zo zijn dat het zoals nu alleen gebruikt wordt om auto’s te parkeren.

    Veel succes met de markt.

    Allaaf.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven