Needse boer plaatst ludiek bord in weide

NEEDE – Sinds enkele dagen staat er in een weiland op de kruising Rondweg met de G.L. Rutgersweg een opvallend bord. De tekst die erop staat – Maxima groet Maxima –  roept in Neede heel wat reacties op. Volgens onze bronnen is het een ludieke actie van een boer die daar zijn koeien laat grazen. Één van de koeien heet waarschijnlijk Maxima! Maar zeker weten doen we het niet… De koning en koningin komen op 6 mei naar Berkelland. Berkellanders kunnen de oranjes ook groeten. Tussen 10.00 en 11.00 uur wordt het koninklijkpaar verwacht bij het gemeentehuis in Borculo. Rond 11.00 uur zijn ze in Neede te vinden. Er worden speciale vakken ingericht voor het publiek. Gemeente: ”Wij steken bij het gemeentehuis, op de toren van de Joriskerk in Borculo, de Grote Kerk in Neede en bij de Hofmaat de vlag uit voor dit Koninklijke bezoek. Als u dat wilt kunt u ook de vlag uitsteken, dat staat feestelijk.”

Foto’s NUB:
[nggallery id=4673]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Needse boer plaatst ludiek bord in weide”

  1. ja de vlag halfstok.voor dit geldverslindende gedoe.gaat nergens meer over dit

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven