Nep ‘Gaston’ zet Eiberge wijk op zijn kop

EIBERGEN – ”Is dat nou Gaston van de Postcodeloterij?” Inwoners uit Eibergen waren woensdagavond even in rep in roer, het gonsde van de berichten in het dorp. Gaston (Herman Borghuis) werd gespot aan de Beltrumseweg. Het leek allemaal echt, een look-a-like Gaston, grote bos bloemen, cheque van de loterij, en een boel mensen (zie foto’s en video). Maar waarom werd de Postcodeloterij in scene gezet? Het was een stunt van toneelvereniging Haarlo. Ze waren bezig met een promotiefilmpje voor de nieuwe revue: ‘Voel u Well’ (geschreven door Betsie Ooink). Op 5,6 en 7 juni – om 20.00 uur – wordt het stuk uitgevoerd. Locatie “Klein Giffel” (Haarloseweg 4 in Neede). Oja, wij zijn er ook ingeluisd. We kregen van de week deze mail van Ronny Vocht: ”Opname van een film aan de Beltrumseweg kruising Leppinkstraat op woensdag 14 mei om 19.00 uur. Straatprijs Postcodeloterij uitreiking!” De missie van de toneelspelers uit Haarlo en omgeving is geslaagd!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4708]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Nep ‘Gaston’ zet Eiberge wijk op zijn kop”

  1. Ronny (Bertus)

    Veel leuke reacties mogen ontvangen. Dank daarvoor.
    Nu ook benieuwd hoe het verder gaat met Bertus en Truus?
    Kom dan naar de Revue op 5, 6 of 7 juni.
    Kaartverkoop bij Blokker Borculo, LR Computers Eibergen Cafe Prinsen in Haarlo.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven