Nieuw Gelselaar: Voskamp Administratie

GELSELAAR – Bernd-Henk Voskamp uit Gelselaar is onder de naam Voskamp Administratie onlangs gestart met een administratiekantoor. Nadat hij jarenlang bij verschillende bedrijven als administrateur had gewerkt besloot hij voor zich zelf te beginnen als zelfstandige. Hij verleent administratieve diensten aan ZZP-ers, eenmanszaken en het midden -en klein bedrijf. Daarnaast helpt ook bij (oudere) particulieren bij hun administratie.

Voor een aantrekkelijk uurtarief verzorgt hij u de gehele administratie. Ook is hij in te huren voor een tijdelijke administratieve klus. Bijvoorbeeld bij ziekte of vakanties. Uiteraard is hij ook in te huren voor langere periodes. Dat kan bijvoorbeeld van één uur per maand maar ook voor meerdere uren per dag of week. Bernd-Henk heeft ruime ervaring in alle voorkomende administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden.

Voorkomende werkzaamheden zijn, aangifte omzetbelasting, financiële administratie (kas/bank/giro/boeken van in-en verkoopfacturen), opstellen jaarrekening en ga zo maar door. Mocht u interesse hebben neem dan vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek.

Voskamp Administratie, Mr. Krebbersstraat 14, 7275 AL Gelselaar, Tel. 0545-482150 / 06-25520686, [email protected] of www.voskamp-administratie.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven