Nieuw hekwerk om het ‘Ter Weemepark’

NEEDE – De gemeente Berkelland heeft de afgelopen weken de afrastering rondom de hertenweide van het Ter Weemepark laten vernieuwen. Het oude gaas vertoonde gaten welke niet meer gerepareerd konden worden. De weide moest eerst in tweeën gedeeld worden zodat de dieren een weekje in het achterste gedeelte moesten blijven. Hierdoor kon het eerste gedeelte verwijderd worden en het nieuwe hekwerk daar geplaatst. In de tweede week was het net andersom. THO (Twentse Hekwerken Onderneming) heeft goed werk afgeleverd. Na wat aanloop-probleempjes is inmiddels alles afgerond en is de NPV Neede zéér tevreden met het resultaat! ”De gemeente heeft op ons verzoek ook nog een nieuwe rustbank geplaatst aan de zijde van de spoorbaan en er worden nieuwe vuilcontainers geplaatst: allemaal heel erg fijn. Niet alleen dank aan de gemeente Berkelland maar ook de leden van de vijvergroep die er heel wat dagen actief mee bezig geweest zijn. Allemaal heel erg bedankt voor jullie inzet”, zegt Dinant Rohaan.

[nggallery id=4740]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Nieuw hekwerk om het ‘Ter Weemepark’”

  1. Wel heel makkelijk als een wethouder er zich mee bemoeit.

    Wel mooi voor de NPV en het was ook nodig. Gefeliciteerd met het mooie hekje.

  2. Wat een domme opmerking betreffende de wethouder, laat Neede blij zijn van het feit dat Han Boer de wethouder van financien is, als die rooie uit Beltrum deze taak had gebeurde er niks in Neede.

  3. Wat er raar aan? De koepel staat onder onderhoud van de gemeente, maar de organisaties hebben dat beton erin gelegd. Waarom kon de gemeente dat dan niet betalen???

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven