Nieuwe fractievoorzitter VVD Berkelland

BORCULO – De fractie van de VVD Berkelland heeft Gerjan Teselink (31) gekozen als nieuwe fractievoorzitter. Hiermee volgt hij Wim Roekevisch op, die sinds 2011 het fractievoorzitterschap op zich heeft genomen. De fractie is van mening dat nu de VVD een oppositierol moet gaan innemen, zich een natuurlijk moment aandient om deze rol met nieuw elan en energie op te pakken.

De nieuwe fractie wordt verder gevormd door Wim Roekevisch (vice-fractievoorzitter) en Josien Wannink. De VVD maakt de komende periode gebruik van burgercommissieleden. De burgercommissieleden zijn: Pieter Brouwer, Gerwin ter Maat en Huub Timmer. De commissies worden als volgt bemand: commissie Bestuur door Wim Roekevisch en Pieter Brouwer.

Commissie Ruimte door Josien Wannink en Gerwin ter Maat en commissie Sociaal door Gerjan Teselink en Huub Timmer.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven