Nieuwe wandel en fietsroutes in Eibergen

EIBERGEN – Routemakers Sibo Geertsma en Wolt Jager zijn er trots op! Ze hebben voor VVV Eibergen drie nieuwe toeristische wandel- en fietsroutes gemaakt. Rondje Ramsbeek (wandel), Leemputtenroute 25 km (fiets), en Beltrumse Kerkepaden 27 km (fiets). Geertsma: ”De route langs de Ramsbeek is heel bijzonder. Je komt langs een prachtig stukje natuur. Maar ook de fietsroutes brengen de toeristen en Berkellanders langs mooie plekjes.” Alle routes zijn in eigen beheer gemaakt. De boekjes zijn voorzien van informatie over de omgeving (inclusief bezienswaardigheden) en mooie foto’s. ”We wijken af van de bekende knooppunten, de routes krijgen daarmee een eigen karakter, voegt Sibo toe. De routes zijn te koop bij de VVV in Eibergen. Ze kosten 1,95 per stuk. Bij de VVV zijn nog meer prachtige routes te vinden. Loop gerust een keer binnen!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4721]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven