NUB neemt kijkje open dag Needse aula


NEEDE – Filmer Ton Kraayenvanger heeft zaterdag 24 mei voor Nieuwsuitberkelland.nl een bezoekje gebracht aan de open dag bij aula Diekgraven. Alle deuren gingen voor ons open… We mochten alles vragen en filmen. Alle facetten die met begraven te maken hebben kwamen aan bod. Vredenhof vertelt over FC Twente uitvaart, zwerver Gait heeft een eigen manier van begraven, thanatopracteur Stefan Floors deelt zijn kennis over het balsemen van een overledenen, en songwriter Toine Lacet laat zijn ‘afscheidsliedjeshoren’… Een bijzondere reportage… Niet elke dag staan de deuren van een aula zo wagenwijd open… Complimenten aan de uitvaartondernemers en andere mensen die betrokken zijn bij het overlijden en begraven. Jullie stonden ons netjes te woord!

Deel dit artikel:

4 gedachten over “NUB neemt kijkje open dag Needse aula”

  1. Mooi filmpje duidelijke uitleg
    Met deze informatie weet je waar je eventueel nog meer over te weten wilt komen bij een overlijden
    Zeer helder allemaal

  2. zoals oekraiene word overgenomen door de russen .word de achterhoek overgenomen deur twente.jongs wie bunt achterhooker dus een graafschap begrafenis kan ik meer begrip veur opbrengen.moar maakt ok eingelijk niks oet.want ie markt erzelf toch niks meer van.gelukkig neet.en gait ie stoat ermooi op als een zeer wijs man

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven