Open dag bij aula Diekgraven in Neede

NEEDE – Aanstaande zaterdag 24 mei organiseert Vredehof van 11.00 uur tot 16.00 uur een Open Dag in Aula Diekgraven, Kostersteeg 4 in Neede. Tijdens de Open Dag is er gelegenheid om kennis te maken met de medewerkers en hebben de bezoekers de mogelijkheid de nieuwe 24-uurs familiekamer en de aula te bekijken. Alle deuren staan open en de medewerkers beantwoorden alle vragen met betrekking tot de uitvaart en de mogelijkheden die de aula biedt voor de invulling van persoonlijke wensen.

Voor belangstellenden is er de mogelijkheid zich te laten voorlichten over thanatopraxie (lichte balseming), is er informatie over de FC Twente uitvaart en over GreenLeave, de duurzame uitvaart. Bezoekers kunnen o.a. de FC Twente kist en een duurzame GreenLeave kist bekijken. Verder kan men tijdens dit Open Huis kennis maken met Declamo – sprekers bij uitvaarten, met de Uitvaart Informatie Hulplijn, en er staat een rouwauto tentoongesteld.

Voor vragen over erfbelasting, bijvoorbeeld hoe te voorkomen om erfbelasting te betalen of over de zorg voor de langstlevende kan men terecht bij de stand van notariskantoor Van Hagen uit Eibergen. Voor de kinderen is er een tekenwedstrijd “Herinneringen” waarbij leuke prijzen zijn te winnen. Meer informatie over de tekenwedstrijd en de Open Dag is te vinden op www.vredehof.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven