Ouderendag weer terug van weggeweest

HOLTERHOEK – Op 29 juni gaat de 7e editie van de Ouderendag Berkelland weer van start. De organisatie is in handen van de Eibergese Communicatie Vereniging uit Eibergen. Zij hebben het stokje overgenomen van Hans Hannink en Gertie Meyer. Door organisatorische reden en het afhaken van een grote sponsor konden zij het vorig jaar niet meer rond krijgen en stopten ze er mee. De beide heren zijn wel bereid gevonden om hier en daar wat te ondersteunen. De ECV was ook in de jaren daarvoor dicht betrokken bij de ouderendag zij leverden de vrijwilligers bij het evenement. Deze ouderendag staat in het teken van een leuke dag voor de ouderen uit Berkelland deze bestaat uit een hapje en drankje en een oldtimer rit door Berkelland en een stukje entertainment bij terug komst van de rit. Het hele gebeuren vind plaats bij café Grenszicht in Eibergen (Holterhoek). De uitbater (Raymond Holtkamp) was meteen gemotiveerd en de ECV kreeg meteen de volle medewerking.

De ECV stelde een organisatie samen van zes personen en zij gingen aan de slag om alles rond te krijgen. Gerrit Kox: ”Het grootste probleem was om sponsoren te krijgen en dat valt niet mee in deze tijd van bezuinigingen maar er zijn toch nog bedrijven en ondernemers die de ouderendag een warm hart toe dragen. Ook de mensen met de oldtimers hebben weer massaal gereageerd en daar is de ECV blij mee want daar hangt het meeste van af, genoeg oldtimers om alle ouderen van een plekje te voorzien. Dit is altijd moeilijk in te schatten omdat we niet weten hoeveel van deze voertuigen er deze morgen komen. Volgend jaar gaat ECV dit iets gestructureerde aanpakken.”

Het programma ziet er volgt uit: 10. 00 uur Ontvangst Koffie met Krentenwegge, 11.00 uur Start Oldtimer rit, 14.00 uur terugkomst Grenszicht,  Broodje met Hamburger / Drankje, Optreden: Harmonica’s uit Beltrum, Marco Zieleman en Herman Riethorst. Tevens wordt door de keuken van Els uit Rietmolen nog een hapje aangeboden in de loop van de middag.

De Ouderendag is tussen vier en half vijf afgelopen. Ouderen uit Berkelland kunnen zich opgeven vóór zondag 22 juni bij de volgende personen: Tineke Hietkamp: 06-51852227, Gerrit Kox: 0545-474102 (na 17.00 uur), of per mail: [email protected].

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Ouderendag weer terug van weggeweest”

  1. Het is iedere keer weer fijn om als vrijwilliger aan de ouderendag mee te werken. En ze weer te zien genieten.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven