Stichting zomerfeesten verrast Prinsen!

HAARLO – Stichting Zomerfeesten Haarlo heeft dinsdagavond een bijzonder cadeau aangeboden aan de familie Prinsen. Het bestuur kwam het persoonlijk overhandigen. ”We hebben iets gegeven wat elke klant kan zien. Het is een mooie stoeptegel geworden met de tekst: 150 jaar de Bakker.” De jubileumtegel is meteen aangebracht (zie foto’s). Hij ligt pal voor de ingang van het café. Ook de buurt kwam een verrassing brengen. Dinant en Alie Prinsen kregen twee nieuwe reclameborden voor buiten en een mooie glazen plakkaat met daarop: Prinsen Vorstelijk genieten. De ondernemers hadden niet verwacht dat ze zo iets moois zouden krijgen. “We willen iedereen bedanken!”, zegt Dinant.  Hotel, restaurant en café Prinsen viert dit jaar het 150 jarig bestaan. Er zijn diverse activiteiten opgezet om dit te vieren.

Eerdere bericht: Prinsen in Haarlo bestaat 150 jaar

Foto’s Leo Roest:
[nggallery id=4705]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven