Veel vangst tijdens grote politiecontrole

EIBERGEN – Het verkeershandhavingsteam (VHT) heeft afgelopen donderdag tussen 15.00 en 22.00 uur een grootscheepse controle gehouden langs de N18 in Eibergen. Er zijn meerdere onderdelen ingezet. Zoals drie motorrijders en een ANPR-auto (kenteken scanner). Op de parkeerplaats van de brandweerkazerne werden weggebruikers onder de loep genomen. De dagcoördinator laat aan NUB weten dat er flink wat overtreders van de weg zijn gehaald. Onder andere gordel, bellen achter het stuur, auto papieren niet op orde en openstaande boetes. Één bestuurster moest zelf haar auto laten staan. Ze kon de openstaande bekeuringen (1500,00 euro) niet meteen betalen, daarnaast was de auto niet verzekerd en had ze geen rijbewijs op zak.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4733]

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Veel vangst tijdens grote politiecontrole”

 1. Het zonnetje begint te schijnen en de heren komen weer uit hun ivoren torentje!!

 2. Wat zie ik nu is dit toevallig bij de brandweerkazerne in Eibergen? Ik meen toch te weten dat ik ooit eens een keer een artikel gelezen te hebben over asociaal en kortzichtig gedrag van mensen die op of in de nabijheid van de kazerne hun voertuig stallen. http://www.brandweereibergen.nl/niet-parkeren-voor-uitrijdeuren/ Dus in dit geval mogen de dienders van de wet wel allerlei toeters en bellen stallen op de plaats die de brandweer aangeeft als zijnde verboden terrein voor onbevoegden (zie kaartje). Ik zit niet te wachten op uitleg van de brandweer of wie dan ook maar ik verwacht wel dat dit de laatste keer is geweest dat de parkeerplaats van onze brandweer gebruikt is voor dit soort acties. Tenslotte staat veiligheid waar elke seconde telt ook bij mij op plaats nummer 1.

 3. ik ben het helemaal met @ Danny eens,
  wanneer wij als burger fouten maken moet er dik betaald worden aan bekeuringen en zoals je ziet kan en mag de politie alles om ons burgers het lastig te maken
  wanneer veiligheid bij agenten voorop staat horen ze hier bij de kazerne dus niet hun irritante werk te doen maar elders waar de veiligheid niet verstoord word

 4. Ach wat een leed(vermaak) ga in beroep tegen je verbaal omdat er een politieauto voor de deur van de brandweerkazerne staat, foto heb je wie weet..

 5. ze waren zo druk dat er jonge lui langs fietste zonder verlichting en die mochten zo door TOP selectief beleid of slecht ziende agenten.

 6. Ja Rp jij slaat de plank dus finaal mis. A. mocht ik een verbaal gehad mogen hebben dan is dat mijn eigen schuld en moet dat dan aanvaarden. Dus dat is niet het geval. Het gaat mij om het feit (jammer dat je dat is ontgaan) Als er geen auto’s geparkeerd mogen worden bij en in de nabijheid van de kazerne (ik heb dat niet bedacht) dan geldt dat voor iedereen dus ook voor de politie. Je meet met 1 maat zoals ik al schreef en niet met twee. Tenslotte ONZE veiligheid (ook die van jou) staat voorop. Laatste wat ik er over geschreven heb.

 7. Heel goed die controles. Moeten ze veel meer doen.
  Al die zeurpieten die er commentaar op hebben zijn alleen maar bezig met hun eigen ik en kijken niet naar het belang van de verkeersveiligheid.
  Wat de gekozen plaats betreft; als ze werkelijk voor de inrit van de kazerne hebben gestaan hadden ze daar inderdaad beter over moeten nadenken.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven