Aanrijding: Politie op zoek naar doorrijder

NEEDE – Politie Berkelland is haastig op zoek naar een doorrijder. De persoon ging er op 9 juni tegen 20.30 uur vandoor na een aanrijding aan de Koolmeesstraat. Volgens wijkagent Michiel Herbrink reed de verdachte in een zwarte VW Golf. Bent u getuigen geweest?, of weet u meer over deze zaak?, bel dan met de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Aanrijding: Politie op zoek naar doorrijder”

  1. Mijn inziens wordt er op deze manier gevraagd of iemand een idee heeft? Wanneer er staat een zwarte Volkswagen golf zou ik geen idee hebben om wat voor 1, wanneer er wat gedetailleerde informatie geplaatst zou worden (als dat kan) zou het wat makkelijker zijn. En zouden mensen/getuigen een beter beeld kunnen vormen.

  2. Weer erg weinig informatie, gaat lekker de laatste tijd bij politie, man, man, man, man!

  3. Het gaat om een zwarte Volkswagen golf van een bouwjaar tussen 1974 en 2014 🙂

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven